Netflix yeni televizyon deneyimini tanıttı

Netflix’in Yeni Televizyon Deneyimi Tanıtıldı: İşte Detaylar

Netflix Global Ürün Direktörü Eunice Kim ve Netflix Global Teknoloji Direktörü Elizabeth Stone’un gerçekleştirdiği basın toplantısında tanıtılan yeni televizyon deneyimi, üyelerin izleyecekleri yapımları daha kolay bulmalarını sağlayacak bir dizi yenilikle karşımıza çıkıyor.

Başlıca yenilikler arasında, “Daha Kolay Keşif”, “Daha Görünür Kısayollar”, “İyileştirilmiş Gerçek Zamanlı Öneriler” ve “Daha Şık Tasarım” bulunuyor.

“Daha Kolay Keşif” özelliği sayesinde, Netflix üyeleri, karşılarına çıkan yapımlara dair tüm bilgilere kolayca erişebilecekler. Böylece, “Emmy Ödüllü” veya “Diziler Arasında 1 Numara” gibi etiketler sayesinde, izleyecekleri yapımları daha kolay seçebilecekler.

“Arama” ve “Listem” kısayolları da artık daha erişilebilir bir konumda, ekranın üst kısmında daha belirgin bir şekilde yer alıyor.

Ana sayfadaki öneriler, üyelerin beklentilerine daha duyarlı hale getirilirken, sayfa tasarımı da modern ve sade bir görünüme kavuştu.

Mobildeki Yenilikler

Mobil deneyimi de unutmayan Netflix, yapay zeka destekli yeni bir arama özelliği ve dizi/film kliplerini içeren dikey bir akış testiyle mobil kullanıcıların deneyimini zenginleştirmeyi hedefliyor.

Bu yeniliklerle Netflix, üyelerinin beklentilerini daha iyi karşılamayı ve kullanıcı dostu bir deneyim sunmayı amaçlıyor.

Netflix Global Ürün Direktörü Eunice Kim, projeleri üzerinde çalışırken daha duyarlı bir deneyim oluşturmayı hedeflediklerini belirterek, “Netflix’e heyecan verici anlar yaşatmak için yeni bir deneyim geliştirdik.” dedi.

Netflix Global Teknoloji Direktörü Elizabeth Stone ise Netflix’in teknoloji ve eğlenceyi harmanlama konusundaki yeteneklerinden bahsederek, “Üyelerimizi daha da çok sevecekleri içeriklerle buluşturmak için teknolojiyi en iyi şekilde kullanmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Related Posts

140 milyon yılda sadece 1 saniye sapan ‘atom saati’ geliştirildi

Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunan Ulusal Standartlar ve Teknoloji Enstitüsü (NIST), şimdiye kadar geliştirilen en hassas atom saatlerinden birini tanıttı. Yeni saat, zamanı ölçmede referans alınacak düzeyde doğruluk sağlıyor.

Araştırma sonuçları yayımlandı: Bebeklerin ilk adımında genetik ve çevre etkisi

Yeni bir araştırma, bebeklerin ilk adımlarını ne zaman attığının sadece çevresel koşullara değil, aynı zamanda genetik mirasa da bağlı olduğunu ortaya koydu. Çalışmaya göre bebeklerin 9 ila 15 ay arasında yürümeye başlamasında hem genetik hem çevresel etkenler birlikte rol oynuyor.

Çin, düşmanı hayalet gemilere yönlendirecek sistem geliştiriyor

Çin’de savunma ve havacılık sanayinde faaliyet gösteren Pekin Telemetri Araştırma Enstitüsünün, düşmanı, radarları var olmayan hayalet gemi filolarına yönlendirebilecek yetkinlikteki bir sinyal bozucu sistem üzerinde çalıştırdığı bildirildi.

Elon Musk OpenAI davasından vazgeçmiyor

Yapay zekâ alanında dünyanın en çok konuşulan şirketlerinden biri olan ve ChatGPT’yi de geliştiren OpenAI, geçtiğimiz günlerde şirket yapısında köklü bir değişikliğe gitme kararını açıkladı. Kâr amacı güden bir şirkete dönüşme planlarını yumuşatarak, kamu yararı odaklı bir şirket modeline geçeceklerini duyuran OpenAI, bu yeni yapıda ana kontrolün hâlâ kâr amacı gütmeyen ana kuruluşta kalacağını belirtti. Ancak Elon Musk, bu açıklamaya rağmen şirketi dava etmekten geri adım atmıyor.

Akciğer sorunlarına yol açan katil mantar Avrupa’ya yayılabilir

Yeni iklim değişikliği araştırmasına göre ölümcül bir mantar, sıcaklıkların artması nedeniyle Avrupa’nın yeni bölgelerine yayılmaya başlayacak.

ABD, Google’ın reklam tekelini kırmak istiyor!

ABD Adalet Bakanlığı, Google’a karşı yürüttüğü tekel davasında yeni bir aşamaya geçti. Teknoloji devinden, reklam sektöründeki birçok varlığını satması isteniyor. Mahkemenin daha önceki kararında, Google’ın bu alandaki hakimiyetinin rekabete zarar …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir